"Be the change you want to see"

- Ghandi -

Even voorstellen

Ik naam is Hilda, geboren en getogen in Vianen.
Opgegroeid binnen een gezin met 3 meiden. Ik heb een onbezorgde en leerzame jeugd gehad.
Van thuis uit heb ik meegekregen dat iedereen uniek is. Iedereen mag zijn wie hij/zij is.
Vanaf mijn vroege jeugd speel ik de trompet en geef zwemles binnen de Reddingsbrigade.
Ik ben getrouwd met Jeroen en moeder van 5 prachtige kids Jette, Hugo, Ivo, Giel en Rens* ons engelen kindje. 
Ik vind het heerlijk om in mijn vrije tijd in de keuken te 'rommelen' met mijn 4 kindjes. Dan bakken we koekjes of maken de mooiste taarten. Samen kletsen, knutselen en spelletjes doen.


Na mijn middelbare school ben ik de begonnen met de opleiding kinderpsychologie naast mijn opleiding voor zwemonderwijzer. Daarna heb ik deze aangevuld met de opleidingen parapsychologie,
praktische psychologie, psychologische gespreksvoering en coaching, heb ik besloten mijn eigen praktijk te beginnen voor kinderen, jongeren en hun ouder(s)/verzorger(s). 

Mijn manier van coachen richt zich direct op kinderen, jongeren en volwassenen.  De belangen en de doelen worden vooropgesteld en alle andere belangen zijn daaraan ondergeschikt. Zo wordt er ruimte gecreëerd om jezelf te mogen zijn en je op persoonlijke wijzen te ontwikkelen.

Iedereen ervaart problemen. Het belangrijkste aspect is dat je zelf leert omgaan met de moeilijkheden en zelf doelen leert te formuleren om beter om te gaan met problemen.

Ik kijk naar de mogelijkheden waarbinnen je de problemen zelf kan oplossen.
Ik werk daarom niet met vaste methodieken, eerder met actieplannen die voortdurend bijgestuurd kunnen worden in de goede richting.

Iedereen heeft zijn/haar talenten en kwaliteiten.
Als je deze op de juiste manier weet in te zetten, kom je heel ver.